•  Участие на учениците от 2 "Б" клас в националния конкурс за кукерска маска „Мистичността на кукерската маска – да изгоним злото, за да пребъде доброто, за здраве, благоденствие и благодат във всеки български дом!“ в град Елин Пелин. Присъдени три трети места : Мартин Иванов, Иван Радев и Благой Присадников - грамота и плакет.

 

 

  • Учениците от 5 клас спечелиха първо място за постановка "Кой е Левски" в националното състезание "Народните будители и аз", като получиха награда и грамота.

 

  • Петър Карталов от 9 „а“ клас и Златомира Хаджиева от 11 „а“ клас с ръководител главен учител по физика и астрономия г-жа Роза Рангелова са първите ученици от СУ "Отец Паисий" и от община Стамболийски, включени в Международен майсторски клас на ЦЕРН. Майсторският клас се проведе онлайн на 11-ти март, 2021 година чрез директна видеовръзка с Европейската организация за ядрени изследвания ЦЕРН, Женева. 

 

 

 

  • Теодор Тинков, Александра Пашкулева и Моника Камбурова от 7 клас - Първо място за област Пловдив в Национален конкурс "Кой е супер STEM!?", категории STEM и STEAM. Учениците показаха високи резултати в областен кръг на олимпиадите по физика и астрономия, представиха достойно училище, град, Община в Младежка сесия на Национална конференция по физика в София и Европейска нощ на учените.

 

 

  • Теодор Тинков- двукратен Национален победител за възрастова група 5-6 клас през 2019 и 2020 година в Международно състезание "Учен за един ден" на НАСА!

 

 

  • Първо място за Стилян Петров от 7 клас в Национално състезание по математика и природни науки SceanceMeUp! ФИЗИКА!